Tuesday, October 13, 2009

Rahsia?

Salam...Belakangan ini aku selalu mendengar tentang rahsiah tarikh lahir, rahsia tahi lalat, rahsia kulit muka, rahsia pasangan anda dan macam-macam lagi lah...Namun aku amat tertarik dengan satu artikel berkenaan rahsia tarikh lahir yang aku baca...Renungi butiran yang aku lampirkan, kalian lebih berhak menilai....Ini adalah satu coretan santai buat semua....

Kalau anda dilahirkan pada 1Hb, 10Hb, 19Hb, 28Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah kumpulan no.1

Kumpulan no.1
Anda sangat cerdik, jujur, lucu, degil, rajin, terus-terang, cemburu dalam asas pertandingan, baik hati, peramah dan autoriti. Anda ingin mendahului dalam apa jua keadaan. Anda seorang yang berdikari, berkeyakinan dan tidak pernah berada di bawah pimpinan orang lain. Anda akan bercinta dalam usia yang muda tapi akan berkahwin pada usia yang matang. Anda tidak suka akan orang yang bertentangan pendapat dengan anda. Malah anda juga menyimpan dendam dengan orang yang bersalah dengan anda. Anda seorang yang kuat belanja. Pada masa hadapan anda adalah professional dalam kerjaya yang anda ceburi. Namun terdapat juga orang yang kecil hati dengan pencapaian anda. Anda mempunyai keluarga yang bahagia. Pasangan ideal anda adalah no.4, 6, 8.

p/s:Hampir 98% butiran di atas adalah tepat..Wallahu A'lam


8 comments:

Rapunzel Rambut Pendek said...

bgus2!!!
aku yg 24 hb ni cne????

kecik said...

9hb ta da?

'Cikgu Padi' said...

RRP:24 tak sempat nk cr...heheheeh
Kecik: 9 de tapi tak tulis la...hehehee...

.zuely. said...

huhu.seb bek mt birth date is written. :))

abg said...

Tak kisahlah 'rahsia tarikh lahir' kerana ia dah berlalu. Apa yang penting tarikh kematian kita yg mmg dah ditetapkan. Bersediakah kita menunggu tarikh itu?

'Cikgu Padi' said...

zuley:awak punye bile?
abg:tq atas peringatan...

kecik said...

na 9hb nye :)

Roy said...

emm...wei, lebihan lemak dlm group 1 x? =p