Monday, August 24, 2009

Rindu...

Salam....Wah lama betol rasanya dah tak menulis....Sebelum meneruskan wahana kali ini, rasanya masih belum terlambat untuk saya mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan buat semua yang beragama Islam...Jutaan kesyukuran dipanjatkan kepada Illahi kerana memberikan kesempatan untuk ku menemui Ramadhan sekali lagi...Semoga Ramadhan kali ini lebih bermakna...

Selesai tugas pertama, seterusnya aku nak bagi tahu kemana aku menghilang 2 3 minggu ni...Ceritanya panjang tapi akan aku ringkaskan...Kisahnya bermula begini...
  1. Aku sibuk dengan urusan di sekolah (SK Seri Perling 2). Biasa la time2 praktikum ni banyak observation and tugas-tugas khas...Setiap hari tido kol3 bangun kol6...Penat woo..
  2. Aku busy wat persiapan dan menghadapi konvo Cikkin (insan teristimewa).. Pelbagai dugaan terpaksa aku hadapi sampai kekadang terfikir juga untuk berhenti dari melakukan apa-apa... Tapi alhamdulillah berkat usaha, kesabaran dan sokongan rakan-rakan semuanya dapat dilaksanakan dengan sangat baik..aku dedikasikan penghargaan tidak terhingga kepada sahabat ku saudara SODEK (ali hanafiah) dan saudara CAPID...Tanpa kalian semua ini tidak akan berlaku..Kepada Cikkin, tahniah saya bangga dengan awak..
  3. Last...Aku busy sebab kene kosongkan bilik kat hostel..Pasal ni malas nk komen lebih-lebih nanti buat aku naik darah je..huhu..tapi pape pon perkara ini sangat memenatkan...
Itu lah antara sebab musabab blog ni bersawang dan terbiar...Hope pasni segalanaya berjalan lancar...Aku sebenarnya masih bersedih mengenangkan praktikum ku di SK Seri Perling 2 telah pon berakhir...Kepada semua warga SK Seri Perling 2, baik guru, pelajar mahupon staf sokongan jutaan terima kasih aku ucapkan...Jasa kalian akan sentiasa ku kenang...Terima Kasih... Rasanya ini je untuk kali ni....Salam...

Gambar ini sangat menarik....




Ni la cikkin kesayangan saya....




Ala-ala cite hindustan gitu...




Something wrong but nice shoot..




Kasih ayah dan ibu membawa kesyurga...



Cikkin ku mendapat medal anugerah dekan dan ijazahnya...Tahniah sayang...

17 comments:

alihanafiah said...

tahniah ikin..padi..wa respek, kagum dan terharu dgn usaha gigih ko untuk menjadikan hari konvo awek ko jadi hari paling bermakna..ko mmg best..ikin lau ko x kawen ngn dia siap ko

'Cikgu Padi' said...

ala dek...ko ni wat wa segan la...malu seh....tq bro...korang la tulang belakang projek ini...tq...

syazratul asyikin said...

tq en ali...coz tlah membantu syg saye wat sume ni..
sayang..tq..org sgt2 terharu ngn sume ni..tq so much..

'Cikgu Padi' said...

no big deal....kasih ku mengatasi segalanya...love you..

Dayana said...

wahh!

firstly, congrats Syaz. dapat anugerah dekan tu!! peewit! tahniah2.

secondly, Zul! sweet gile ko! aishhh! haha. seronok tengok korang.

'Cikgu Padi' said...

nape tahniah tuk syaz je...aku nk gak, aku sumber inspirasi dapat mende tu...hehehe...perasan je kn...

alihanafiah said...

aku?aku?xdapat ape2?

'Cikgu Padi' said...

ala dek...ko bakal dapat kusyen kereta berwajah baru...hahahahahaah

syazratul asyikin said...

waaaaa...
syg blanje sodek tuka kusyen kete ke??
aish..x aci2...(-_-)

deyna : tq2..rezki kot..tu yg terdpt tu..ko pon da konvo kan??
congratulation 2 u 2...

'Cikgu Padi' said...

mane ade b blanje...die bayar sendiri k...

QaYYum MieJiFans said...

walaupun xda kena mengena ng aku tpa ku bngga n terharu siot....gua caya sama lu..

Sakti Arjuna said...

aku pon nak bangga gak la..awek kamu orang kajang kan??haha..aku pon org kajang gak..org kajang memang power..haha

'Cikgu Padi' said...

tq2....

pikak said...

huhu...xjpe ko pon hr tu! congrates syaz!

'Cikgu Padi' said...

tu la...rush gile time tu...

she said...

sangat menarik ;)

Roy said...

Tahniah awek pady...moga Pady juge gitu~ Berjaya dalam semua bidang yg diceburi, InsyaAllah...