Wednesday, April 13, 2011

Kembali.....

Salam...Maaf lama tak menulis...Minggu ini aku sudah kembali kesekolah walau MC ku masih berbaki 2 hari...Boring sangat dok rumah aku tak sanggup.... huhuhuh... Banyak perkara yang memeranjatkan dan mengharukan aku tempuhi dalam minggu ini. Awal pagi Isnin aku mmg terharu kerana teman sekerjaku En Ismail Muda (sentiasa muda) awal-awal lagi sudah menunggu ku di luar rumah. Buat pengetahuan semua aku tida transport untuk ketempat kerja sejak kemalangan tempoh hari. Mail la yang sanggup mengambil dan menghantar aku pulang setiap hari...Sangat mengharukan......sampai je sekolah satu lagi kejutan apabila melihat atas meja ku ada banyak kad ucapan Get Well Soon dari anak-anak murid ku...Ini hati ku benar-benar tersentuh...
Syukur aku diberikan kekuatan dan kini telah kembali ke sekolah....Ini je lah buat kali ini...Aku sertakan beberapa keping gambar konvo dan pre weddingku tempohari.... Selamat mencuci mata...hehehehee......Layan.....







5 comments:

Miss Sunshine said...

bagusnya dapat student yang caring.. Get well soon ok.. Cikkin dah tunggu atas pelamin tu.. hehe =)

Rapunzel Rambut Pendek said...

happy to hear dat...

Ila Aqilah said...

comellah gambar prewedding tu padi! thee

Suraya Nordin said...

padi, dlu ngorat ekin bwh pokok ea...happy for both of you :)

ntcm von misteriusha said...

gmbar pre-wedding tu pic pakai bju sekolah ye?
sweet nye.cumel sgt
mcm tie sekolah sy pon ade hehe ;P