Tuesday, May 11, 2010

Just Around The Corner


Wahhhhh......Sekarang dalam mood EXAM.....Sedar tak sedar minggu depan aku dah exam....Tadi gi tengok markah kerje kursus, semua suam-suam kuku je....Mungkin dah takdir semester-semester akhir ni dapat pensyarah yang "SANGAT" komited terhadap tugas.....Aku redha dan terima seadanya, ia tidak boleh dijadikan alasan dan aku perlu berusaha....Bersempena dengan musim peperiksaan ini aku nak mintak maaf kalau de silap salah kat semua, kemaafan kalian amat aku perlukan kerana jika tidak, ia bisa membantutkan usaha ku untuk berjaya...Doakan kejayaan aku (sangat2 berharap)...Kepada yang teman-teman yang juga akan menduduki peperiksaan, all the best, study smart, jaga kesihatan dan teruskan berdoa agar diberikan yang terbaik buat kita.....SEMANGAT !!!!

REMINDER !!!!
18 Mei 2010 - Bimbingan Kaunseling Kanak-Kanak
24 Mei 2010 - Action Research



7 comments:

syazratul asyikin said...

GoOd lUck en TunAng..=) semoga sume bajalan laancar k...jg dr..jg kesihatan..jg emosi..heheh..jgn pk bkan..fokus on ur becoming exam k..



~~jgn mengalah sebelum mencuba...berusaha...dan terus berusaha...gambate..!!~~

Lyana.K. said...

gud luck padi.. :)))
chaiyok! hehe

'Cikgu Padi' said...

cik tunang:terima kasih sayang...saya pasti akan berusaha...

lyana:tq

Nurul Hidayah Isnin said...

waaaahhhh...heaven...
2 paper je..isk..
gud luck!

'Cikgu Padi' said...

tq dayah...

Rapunzel Rambut Pendek said...

gud luck...
sama2 kita doakan yang terbaik utk exam sem ni....

Zulfadhli said...

i'allah am...